Van harte welkom bij VISIE Psychologiepraktijk! 

 Deze praktijk voor psychologische hulpverlening en coaching, van Bertien Mulders, is gevestigd in de wijk Reeshof te Tilburg. Visie Psychologiepraktijk biedt psychologische behandeling aan volwassenen vanaf 18  jaar binnen de Generalistische Basis GGZ, en coaching voor werk- en privé-vraagstukken.


Belangrijk bericht betreffende het Coronavirus:

VISIE Psychologiepraktijk is weer gestart met gesprekken op de praktijk. Op voorwaarde dat ieder die aanwezig is bij een gesprek klachtenvrij is: niet hoesten, geen verhoging of koorts. Graag uw handen wassen of ontsmetten voorafgaande aan een gesprek. We houden 1,5 meter afstand. Mocht u klachten hebben, laat het dan weten. Dan kan de sessie telefonisch of via beeldbellen plaatsvinden.

Bent u verhinderd, zegt u dan uw afspraak minimaal 24 uur van te voren af (weekenden niet meegerekend). Als u binnen 24 uur annuleert of niet komt op de afspraak zonder afmelding, dan wordt de afspraak aan u doorberekend. 


De behandelingen van VISIE Psychologiepraktijk binnen de Generalistische Basis GGZ 
vallen onder de basisverzekering 

(houd rekening met uw eigen risico, zie vergoeding). Om voor vergoeding van een psychologisch behandeltraject in aanmerking te komen, is een doorverwijzing van uw huisarts nodig. 
Dit geldt zowel voor nieuwe cliënten als voor her-aanmeldingen van bekende cliënten.

Let op: een afspraak voor een nieuwe aanmelding of her-aanmelding, kan pas worden ingepland nadat uw doorverwijzing van de huisarts is ontvangen door VISIE Psychologiepraktijk.
Uw doorverwijzing kan digitaal door uw huisarts via Zorgdomein worden aangeleverd, of door u zelf door de schriftelijke doorverwijzing naar het praktijkadres van VISIE Psychologiepraktijk te sturen. 


Wachttijden

Op dit moment  is de aanmeldwachttijd  voor nieuwe cliënten ongeveer 4 tot 6 weken. Er is geen wachttijd tussen aanmelding en behandeling. 

Mocht u de wachttijd te lang vinden, dan kunt u altijd contact opnemen met uw zorgverzekeraar en vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).


Bent u een nieuwe of bekende cliënt van VISIE Psychologiepraktijk?

  • Wilt u  contact met VISIE Psychologiepraktijk, vult u dan het contactformulier in. U krijgt dan zo spoedig mogelijk een telefonische reactie of een reactie per email. 
  • Wilt u zich aanmelden als nieuwe cliënt of her-aanmelden als bekende cliënt, vult u dan het aanmeldformulier in.
  • Wilt u een afspraak annuleren, vult u dan het afmeldformulier in. Afmeldingen dient u minimaal 24 uur van te voren door te geven. Indien u deze termijn niet in acht neemt, zal VISIE Psychologiepraktijk het gesprek in rekening brengen.
  • Komt u onaangekondigd, later of niet op een afspraak, dan zal telefonisch contact met u opgenomen worden.

 
Bent u een verwijzer en/of een collega?

  • Leest u dan de informatie voor verwijzers en/of collega's op deze website
  • Het snelste krijgt u contact met Bertien Mulders, GZ-psycholoog BIG en praktijkhouder van VISIE Psychologiepraktijk via de beveiligde Siilo-app. Stel uw vraag. U krijgt dan dezelfde dag z.s.m. reactie.  
  • U kunt het contactformulier invullen. U krijgt dan dezelfde werkdag, uiterlijk de volgende werkdag, een reactie. 
  • Een doorverwijsbrief t.b.v. een client of een emailbericht kunt u beveiligd sturen via Zorgdomein naar: info@visiepraktijk.nl. t.a.v. Bertien Mulders.


Praktijkgegevens van VISIE Psychologiepraktijk binnen de Basis GGZ:

Adres: Dalemdreef 29a, 5035 LZ Tilburg

T: 06 - 27 14 44 97

E: info@visiepraktijk.nl

W: www.visiepraktijk.nl

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 51363984 


Contactpersoon: 

drs. Bertien Mulders

Praktijkhouder & GZ-psycholoog BIG

BIG registratienummer: 19050101025

Lid van de LVVP: landelijke Vereniging van vrijgevestigde psychologen & psychotherapeuten

PRO-RCH: platform voor een betere samenwerking tussen GGZ-partners.